fredag 7 mars 2008

Oredig vecka

Konstigt hur det har en förmåga att köra ihop sig endel veckor...

Nyss hemkommen från "utflykten" och lagom mosig bar det igår eftermiddag iväg på förtroendemannaskolning. Om man börjar tänka på det kan man bli lite lätt nervös över allt man borde kunna då man är med i fullmäktige! Nåja, som nybörjare kan man säkert stöda på "dom gamla rävarna" (som inte är så gamla, jag tycker vi har ett ungt fullmäktige!) som sitter sin tredje eller fjärde period, och lära sig lite undan för undan.

Idag är en liten mellandag med kontorstid och möblering med tillhörande "piff och puff" på Pellas dit vi får gäster på måndag till en lägenhet som idag är helt omöblerad p.g.a. målning. Ååå vad kul det sak bli att få ställa iordning den, det är egentligen den första som tas i bruk i den nya tideräkningen (före och efter styling). Han äldsta får ta hand om minstingen nån timme så jag får fixa... :o)

Imorgon finns jag i Ålands skärgårds monter på "Havet kallar"-mässan i Åbo. Mormor kommer och ser efter barnen och sköter markservicen, för alla farföräldrar ska in i byggbranschen igen eftersom det är helg, och farmor tänker måla.

Så, detta var alltså inte en rogivande vecka i skärgården.

1 kommentar:

Flingan sa...

Du verkar ha fullt upp.... Hoppas att du hinner andas mellan varven. :)
Ha en underbar Lördagskväll!