lördag 31 maj 2008

Ur led är tiden!

I min aalnacka står 31 maj, och syrenerna blommar!!! Det sades att man midsommarnatten ska plocka sju sorters blomster och lägga under kudden för att drömma om sin tillkommande, men det blir nog ingen lätt uppgift i år, allt kommer att vara utblommat. Fast å andra sidan börjar det väl bli en förlegad tradition, dels för att de gärdesgårdar man förväntas hoppa över mellan varje blomsort börjar lysa med sin frånvaro, dels för de allt mer utbredda allergierna (han äldsta kämpar tappert nu mot timotejen).

Guuben kom hem för sommarlov igår, antligen. Fast ett litet avbrott blir det inkommande vecka då han förväntas närvara en par dagar på läsårsutvärdering. Ställer mig frågan varför inte den kunde hållits en par kvällar innan läsårsavslutningen?!?

Spännande tider stundar. Gavelspetsarna som är onödigt obekväma att klä på när de är på plats får sin klädsel. Ser fram emot att få visa er bilder på de första väggarna på Huset i upprät position...

1 kommentar:

Anonym sa...

Kom hit! Här kanske det finns sju blommor kvar...de har nyss börjat blomma de allra tidigaste. Syrenerna är knappt i knopp!
Avlångt är vårt land!