söndag 4 maj 2008

Ljuvliga dagar!


Igår gick jag på grund av (tack vare?) vädret i kontorsstrejk! Gick istället småleende med sekatören i högsta hugg lös på svartavinbärsbuskarna vid huset vi köpte för att få en dräglig tomt att bygga på. Guuben ansade häcken med motorsåg. Vilken befrielse, denna har nämligen långa tider fungerat som energitjuv p.g.a sin fulhet. Dagen fick en perfekt avrundning då minstingen och jag följde med guuben på bygginspektionsuppdrag, årets första båttur, dagen till ära på spegelblankt vatten med delikatesserna flygande runt båten. Eftersom vi numer är med i EU, måste de tyvärr flyga vidare, men jag kommer ihåg hur gott det smakade!
Och skönhetsupplevelsen kan de *inte* ta ifrån oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jamen den där ena "allan" som ni kanske kan få att ramla ner räcker väl till en liten smakbit ännu... innan EU hittar på något annat förbud. Typ förbud mot att åka båt på vindstilla sjö eller nåt annat som är svårt att ta till sig som infödd skäribo!
Fick förresten hem en ledbruten gåbbe i fredags, men fint vart det säkert! kram gummor A.

Anonym sa...

Jotack gummor A- Fint vart det. Nu väntar vi bara på nästa stora projekt, stomresningen... Och dendär ena allan som knappt ger smak åt soppspade, den får nog flyga vidare iår tycker jag det låter. Det verkar som gniistån farit i och med alla förbud.