måndag 9 februari 2009

Har den stora glädjen att få meddela att Giséla Linde, författare till boken Lev enklare, kommer till Lappo för att hålla en workshop med rubriken Leva sitt liv- inspiration för en hållbar livsstil.

Har du någon gång funderat över vart du egentligen är påväg, och hur du ska få livspusslets bitar att passa ihop, tag då chansen att jobba med denna glädjestrålande kvinna under två intensiva dagar. Mer info på www.pellas.ax/leva.pdf

3 kommentarer:

Stina sa...

Det låter intressant.:-) Kramis

Anonym sa...

Låter intressant. Men "workshop" vad innebär det riktigt? Om man e från orten och vill delta utan övernattning & måltider, vad kostar det då?

Anonym sa...

Stina - Jo, det låter verkligt intressant. När hon presenterade upplägget och frågade hur jag tyckte det lät måste jag erkänna att jag önskade jag hade lagt upp det så att jag inte var låst till köket utan själv hade kunnat delta! Med det får bli nästa gång :o)

Anonym - Så trevligt att workshoppen intresserar. Workshop innebär föreläsning blandat med diskussioner och "eget funderande". Beträffande login kan du där dra av 40 euro. Måltiderna skulle jag däremot inte rekommendera att du inte deltar i eftersom du dels "kommer ur tänket" om du "återgår till vardagen" flera gånger under dagen, men också att det troligen blir väldigt mycket snack även under maten.