måndag 14 april 2008

Cykeltur

Vårvädret lockar. Han äldsta och han yngsta lockade till utevistelse, picknick på stora stenen utanför, drakflygning och en cykeltur. Han äldsta har bestämt att han ska bli fotograf, så naturligtvis var kameran med.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå va jag blir avundsjuk! Mitt skärgårdsblod tar över och jag skulle inte ha passligt att vara i stora staden på våren! Men denna vecka (och kommande 3-4 veckorna)får jag ha "picknick" på röda båtar istället och se lite skärgård skymta i fönstren.
Hoppas helgen var givande, har inte hunnit uppdatera mig av gästerna hur det var ute i "obygden". Men Lappoborna har säkert fått sig ett gott skratt kan jag tro. Coachen deras brukar kunna hitta på det ena och det andra... Mer teambuilding i skärgården! Ha det! gummor A

Rigmor sa...

Du är smal fortfarande ser jag! Lyllo dig!!!

Anonym sa...

rigmor ???? nej Inna var det som sa det

Maria sa...

Hej!
Så härligt det ser ut med cykeltur. Vi har ju fortfarande massor av snö, men snön har iallafall slaskat bort på vägen, så nu kan vi kanske cykla idag...

Det ser också jättefint ut i rummen ni hyr ut!

Anonym sa...

Gummor A- Du blir nog skärgårdsbo igen innan dethär är färdigt! Vänta bara barnen flugit ut, vad ska ni då i stan å göra!?!?!

Rigmor eller Inna eller vem det nu var ;o) - Kämpar på...

Maria- Tack, det gläder att fler än jag tycker det :o) Vi hade hjälp av en fantastisk designer som inte "promptade" på sitt, utan kände efter min stil, och visade på vackra möjligheter.