lördag 25 juli 2009

Hade häromdagen glädjen att få besök av grannkommunens yngsta invånare, 10 dagar gamla då de var ut på sin första båttur (det ska vänjas i tid om det skärgårdsbor ska bli!) Tänk så fort man glömmer hur små nyfödda är... Och hur ljuvligt söta de är då de helt oberörda om livet ikring ligger och gör sina miner. Allt gott önskar jag hela familjen.

Lördag innebär bytesdag för veckogästerna på Pellas. Måste säga att det är lite roligt då de nyanlända gästerna inte ens hinner bära in väskorna innan de bokar följande års semster! Denna vecka har vi hela huvudbyggnaden samt en stuga uthyrd på vecka, så det är bara två stugor det byter i, vilket betyder rena semestern för mig. Sedan har vi en vecka bara halvfullt innan yogakursen 8-12 augusti. Därefter är säsongen i princip över, endast strögäster här och där. Året säsong känns lite kortare än tidigare år. Enda ökningen är i andelen cyklande gäster.

Under hösten har vi inplanerat akvarellmålningshelg 4-6 september, "rygg-yoga" på finska 25-27 september samt en workshop om hållbar livsstil med Giséla Linde 3-4 oktober. Är det något som låter intressant, hör av dig! Mer info om de svenska evenemangen hittar du på www.pellas.ax. Och har du själv en fundering på något du skulle vilja göra i avkoppland skärgårdsmiljö med nåt gäng, så hjälper vi gärna till med kringarrangemangen!

Inga kommentarer: