fredag 2 april 2010

Skörden från tapetsökarresan blev 15 böcker som nu ligger och väntar på sin dom. 3 av böckerna har redan blivit refuserade. Åt han mellersta verkar det inte bli problem att hitta tapeter, han har redan närmare 30 förslag, dock inte säkert att hans far är fullt så imponerad av alla, jag har redan gallrat bort min del...

Igår kväll började Pellas påskgäster anlända. Vilken glädje att som mest 6 lägenheter kommer att vara nyttjade under helgen! Hoppas vi får behålla det ljuvliga väder vi för tillfället har.

Minstingens gummor och guffar flöt iland igår tillsammans med vårt gudbarn. Ikväll är vi inbjudna till PPP (pizza på Pellas) vilket jag tycker låter som en synnerligen trevlig tillställning. Imorgon väntar älghippa med 30 års jubileum. Vet inte om det är denna händelse som lockat till att det dykt upp folk i sommartorp och stugor, men det är glädjande att se sån rörelse i byn.

2 kommentarer:

Pettas sa...

Glad Påsk Tiina!
Fint väder i Geta också! Imorgon med är utlovat, sedan vete katten vad som kommer.
Ha det bra!
Karin o Uffe

Pipi sa...

Känner igen mej med det där om tapeter. Vi renoverar ju ett helt hus och det har varit ett helt dagsverke (om inte två) att hitta "rätt" tapeter. Men nu är det avklarat iaf. ;)

Glad påsk!!