fredag 23 april 2010

Det är nåt fel i min kalender, det fattas dagar?! Tiden bara rusar iväg, och "att göra-listan" vågar jag inte ens se på. Men vi får försöka se till att ha trevligt under tiden så fungerar livet ändå. I dag till exempel landstiger åter gummor och guffar i västerled för en arbetshelg med stora inslag av umgänge. Det mesta av materialet till huset börjar finnas på land, så nu är det "bara" att hänga upp/lägga ut... Till och med köksinredningen väntas idag. Ska bli mycket spännande att se då den sen nångång kommer upp.

Valborg och första maj närmar sig. På Lappo firas detta traditionsenligt med brasa i Finvik (eller Sellvik beroende på vind) kl 20. Dagen efter kör vi byastädning med början kl 12, även detta i Finvik, och på kvällen kl 18 samlas vi på Klockkulla för den årliga ljusmiddagen så vi har råd att ha vägbelysning ett år till.

3 kommentarer:

Pettas sa...

Har du också lyckats köpa ett sådant exempel? Det saknas minst två månader bara den första hälften av året. Reklamera? Lönar det sig:)
Du har hälsningar tillbaka från barnbarnets fader.

Pettas sa...

Det ramlade bort ett litet ord men viktigt sådant: det skall vara ; det saknas minst två månader bara i den första hälften av året i min agenda.
nu rättat!

Pipi sa...

Jag kan inte annat än avundas dej som bor i en mysig by med mycket vi-anda. Ni tycks göra så mycket kul ihop! Annat är det i vår by, men det kan ju ha att göra med att 75% av byns befolkning hör till samma envisa familj. ;) (Låter nog mer illa än vad det är när jag skriver det.)