onsdag 26 januari 2011

Det nya hemmet är "slage" i ordning, målsättningen "var sak har sin plats" är nästan nådd, och jag går omkring och njuter. Gardinerna är i och för sig inte uppe ännu, ärligt talat inte ens inhandlade, men det går bra ändå.

Vår "förlängda landsväg" m/s Spoven har haft onödigt trögt i rännan, och problem med motorerna två gånger på kort tid. Under jullovet märkte vi inte av det så mycket eftersom vi mest var hemma, men i måndags slapp inte barnen till skolan. Idag kommer m/s Grisslan till undsättning så hoppas vi att trafiken börjar flyta bättre igen.

Ute är kallt men soligt, och dagarna har redan blivit längre. Hoppas på fint väder till helgen då Ålands litteraturförening valt att förlägga sin bokläsarhelg på Pellas. Vad en bokläsarhelg är? Jo de kommer med varsin trave böcker, och läser i två dygn, med lite avbrott för den mat jag serverar tre gånger om dan! Ingen av dem varken kan eller behöver hänga tvätt, handla, mata katten eller nåt annat världsligt. Strålande! om man tycker om att läsa.

Inga kommentarer: