måndag 20 september 2010

Baserat på våra årligen återkommande St Petersburg-gästers lyriska utläggningar över Lappos och Pellas' kvaliteer är det märkligt att vi inte har fullt! Dessa storstadsbor upplever tystnaden och stillheten och möjligheten till en naturupplevelse man inte måste dela med x antal andra som källan till årets ork. Varmt välkomna åter nästa höst.

Imorgon bär det av mot stan med de två yngsta för besök hos tandläkare. Än går det bra att fara och visa tänderna, och i år när tandvården inte längre har resurser att komma ut med tandvagnen är detta besök även förenat med köp av ny DVD-film. Vilken händelse! Och till råga på allt spännande ska ha mellersta även till frisören för första gången i sitt liv! Tro nu inte att våra barn hittills fått gå långhåriga, vi har nämligen en farmor som klipper hår. Nångång är det hur som helst dags att ta det spännande steget att släppa loss någon annan i sitt hår.

Tackar för en helg med kära vänner, skratt och nästan gråt, och undrar man vad livet vore utan dessa ljusglimtar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar bloggare du är!Det du får fram är ju precis allt det underbara alla stressade människor skulle behöva smaka på.Tyvärr känner för få till denna möjlighet och få vet hur det känns att uppleva tystnaden och alla dagars olika uppleverser som hav och utsikt över kobbar och skär kan innebära.Innan jag började åka ut till Asterholma visste inte jag att skillnaden på avkoppling från torp till detta var så stort.Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för er.Varma hälsningar Lillan