fredag 13 november 2009

Sakta men säkert framåt är fortfarande devisen för vårt husprojekt. Nu har vi fått yttertrappor, och på insidans övre våning håller mellanväggarna på växer fram. Vintern knackar på plasten, men vi väntar v.47 få en par ytterdörrar. Inkommande vecka blir det en liten tur upp till Österbotten för att se på köksinredning.

Blev igår en erfarenhet rikare då jag vikarierade på dagis. Minstingen förstod inte alls detdär att han skulle bete sig som han brukar på dagis, och inte som hemma när jag satt vid matbordet. Konstateras kan att det nog är bra om de får vara lite med andra människor också...

Idag åker jag med de två äldsta barnen till Brändö och ser på Pettsson och Findus som framförs av Åbo svenska teater på turné. Minstingen ville inte alls på nån teater, är antagligen rädd eftersom han inte vet vad det är. Alternativet att stanna hemma i lugn och ro med far, farfar och farmor är inte heller så tokigt.

Jahap, är det nån som känner sig manad att prova på skärgårsliv kommer snart att finnas butiksföreståndartjänst att ta över, och trerumslägenheter finns att hyra, Välkommen!

2 kommentarer:

Stina sa...

Otroligt vad fint det blir.:-)
Kram Stina

Tiina sa...

Tack. Det hoppas vi ju. Blir inspirerad av din vita inredning. Får se vad vi får till inomhus när vi kommer så långt...