fredag 17 december 2010

Festligheterna duggar tätt denna tid på året. Under den gångna veckan har vi tagit del av luciafirandet i kyrkan inåt socknen och dagisjulfest i Torsholma. Igår hade jag, i egenskap av "närmast sörjande", glädjen att få bevittna då 22 åländska yrkeslärare dimitterades, vilket lyft för utbildningen på Åland att få så många behöriga lärare i en smäll! På tisdag blir det julfest i skolan inåt socknen.

Vi står för en intensiv helg, ett "ryck" med förhoppning om att flytt till hus ännu skall gå att förverkliga innan jul. I lägenheten råder totalkaos, med absolut ingenstans att sätta undan saker på vilket enligt mig omöjliggör julstädning. Tänk så smidigt om inflyttnings- och julstädning kunde kombineras...

Det är med värme jag nu till jul hälsar två nya Lappobor välkomna, även om det gäller bara ett halvår (till att börja med hoppas jag... ) En forskare och en konstnär kommer för att under ett halvt år skapa, i en miljö som erbjuder tid och utrymme för kreativitet. Önskar Er en givande första halva av 2011.

Inga kommentarer: